backg h 420

Проект на Наредба за изменение и допълнение на Наредба №8 за определянето и администрирането на местните такси и цени на услуги и права на територията на Община Ветово.

Съгласно чл.26, ал.4 от Закона за нормативните актове, в законоустановения срок от 30 дни, Община Ветово, чрез настоящото публикуване за обществена консултация, предоставя възможност на заинтересованите лица да направят своите предложения и становища по проекта на Наредбата на е-mаil адрес: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.  или в деловодството на Община Ветово на адрес: гр. Ветово, ул. Трети март №2.

Проект на Наредба за изменение и допълнение на Наредба №8 за определянето и администрирането на местните такси и цени на услуги и права на територията на Община Ветово.

Доклад-предложение


СПРАВКА по чл.26 ал.5 от ЗНА

На 28.02.2023 г. е публикувана Доклад-предложение от Кмета на община Ветово относно: приемане на Наредба за изменение и допълнение на Наредба №8 за определянето и администрирането на местните такси и цени на услуги и права на територията на Община Ветово.

Съгласно чл.26,ал.4 от Закона за нормативните актове, в законоустановения срок от 30 дни след публикуването не са постъпили писмени предложения за изменение и допълнение на проекта за решение, както на официалните електронни адреси, така и в деловодството на Община Ветово и на Общински съвет – Ветово.

МЕНЮ

Този сайт използва бисквитки (cookies). Разглеждайки го Вие се съгласявате с тяхната употреба.