backg h 420

Кампания с награди за разделно събиране на отпадъци  

Кампания с награди за разделно събиране на отпадъци

На 16 август от 10:00 до 12:00 часа ще бъде проведена кампания в мобилни центрове за разделно събиране на отпадъци. Всеки посетител предал повече от 1 кг. хартия, пластмаса, стъкло и метали, ще получи рекламни материали – фланелки.

Кампанията цели насърчаване на малки и големи да събират разделно отпадъците от домакинствата и ще бъде проведена в град Ветово, община Ветово, област Русе, ул. "Трети март" № 2 (Общинска администрация);

Припомняме, че в мобилните центрове могат да се предават почти всички видове отпадъци, които се генерират в едно домакинство - хартия, пластмаса, стъкло, метали, електрическо и електронно оборудване, опасни отпадъци от бита, акумулатори и батерии, пържилна мазнина, лекарства с изтекъл срок на годност, флакони със сгъстени газове, тонер касети, луминисцентни лампи.

Кампанията е в изпълнение на проект № BGENVIRONMENT-3-002-0005-C02 "Мерки за подобряване управлението на отпадъците в общините Русе, Тутракан, Сливо поле и Ветово" по Програма "Опазване на околната среда и климатичните промени, финансов механизъм на Европейското икономическо пространство 2014-2021 г.", с програмен оператор Министерството на околната среда и водите.

МЕНЮ

Този сайт използва бисквитки (cookies). Разглеждайки го Вие се съгласявате с тяхната употреба.